Gyors, finom nassolnivaló kávéhoz, teához vagy csak úgy önmagában.
Hozzávalók: (20-22 darabhoz)
- 200 gramm liszt
- 125 gramm vaj
- 100 gramm cukor
- 3g sütőpor
- 1 csipet só
- 1 kávéskanál vanília aroma
- 100 gramm étcsokoládé
A hozzávalókat összegyúrtam, majd 20 percre hűtőbe tettem. Ezután enyhén lisztezett szilikonlapon kb. 1 cm vastagra nyújtottam és egy 5cm átmérőjű formával kiszaggattam a közepét egy díszcső hátuljával szúrtam ki. Előmelegített sütőben , közepes lángon kb. 10-12 perc alatt készre sütöttem. A csokit gőz felett felolvasztottam pár csepp olajjal és a - már kihűlt - korongokat belemártottam, Csokis oldalukkal felfelé hagytam megdermedni.