Könnyű , de játékos desszert. A tejszínhab könnyedsége, a karamell selymessége és a crumble roppanása igazi ízélmény az ízlelőbimbóknak.
Hozzávalók:
- Morzsasüti tésztája (a recept itt)
(vaj, cukor, liszt
- 4-5 ek karamellkrém (leírás itt)
- 3dl habtejszín
Kb. 15 perc alatt, sütőpapírral bélelt tepsiben megsütöttem a morzsát és miután kihűlt apróra tördeltem.
A tejszínt kézi habverővel félig felvertem (ne legyen cukrozott) és 3ek karamellkrémet adtam hozzá, majd folytattam a folyamatot.
A pohár aljába kevés krém került, rá a morzsa, újra krém, kevés karamell (ehhez 2-3evőkanálnyi mennyiséget melegített picit a mikróban, hogy folyékonyabb állagot kapjon) és így tovább . A tejszínes krémmel zártam.