Könnyű , de játékos desszert. A tejszínhab könnyedsége, a karamell selymessége és a crumble roppanása igazi ízélmény az ízlelőbimbóknak.

Hozzávalók:

  • Morzsasüti tésztája (a recept itt)

(vaj, cukor, liszt 

  • 4-5  ek karamellkrém (leírás itt)
  • 3dl habtejszín

Kb. 15 perc alatt, sütőpapírral bélelt tepsiben megsütöttem a morzsát és miután kihűlt apróra tördeltem. 

A tejszínt kézi habverővel félig felvertem (ne legyen cukrozott) és 3ek karamellkrémet adtam hozzá, majd folytattam a folyamatot. 

A pohár aljába kevés krém került, rá a morzsa, újra krém, kevés karamell (ehhez 2-3evőkanálnyi mennyiséget melegített picit a mikróban, hogy folyékonyabb állagot kapjon) és így tovább . A tejszínes krémmel zártam.